Arhiv obvestil

Objavljamo prosto delavno mesto: KOMUNALNI DELAVEC – SMETAR

Delovno mesto je prosto za polni delovni čas od 1.10.2017 dalje, za nedoločen čas z 1 mesečnim poskusnim delom. Delo obsega sodelovanje v smetarski ekipi pri praznjenju zabojnikov in odvozu odpadkov iz gospodinjstev.

Pogoji:

1. Dokončana osnovna šola, zmožnost za usposabljanje z delom v komunalni dejavnosti. Zaželena so dokazila o usposobljenosti za vožnjo vozil C kategorije, delo s TGM, delo z motorno žago ipd.

2. Zdravstvena sposobnost.

Prednost bodo imeli kandidati z različnimi dodatnimi znanji in usposobljenostjo za dela v komunalni dejavnosti.

Razpis je objavljen pri zavodu za zaposlovanje. Pisne prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev, se naslovijo na KSP Litija d.o.o, v roku 3 dni.

Litija, dne 5.9.2017.

UDARI STRELE, HUD VETER, LOMI DREVES, ZALITA DVORIŠČA IN KLETI: To je zaznamovalo mirno avgustovsko popoldne v Litiji in Šmartnem.

Včeraj 28.08. okoli 15.30. uri se je nad Litijo in Šmartnem razbesnelo neurje, ki je prebivalcem obeh občin povzročilo številne preglavice, ki so povzročile precej škode. Toča je po zmrzali, kasneje suši dokončno uničila večino poljščin.

Meteorna voda je zalivala objekte, močan veter je razkrival strehe, podrtih je tudi več dreves.

V Litiji je večji plaz za blokom na Maistrovi ulici zasul osebno vozilo, voda je zalila mestni muzej, na cesti mimo Bogenšperka je padlo drevo na osebni  avtomobil, veter je razkril tudi streho v Šmartnem na cerkvi sv. Martina in šoli na Primskovem.

 

JAVNA DRAŽBA ZA PRETOVORNO POSTAJO

JAVNA DRAŽBA ZA PRETOVORNO POSTAJO

Javna dražba za pretovorno postajo iz ukinjenega zbirnega centra Širjava pri Ponovičah  se bo vršila dne 27.7.2017 v prostorih Občine Litija, 3. nadstropje ob 14.00. uri. povezava …